A babák a gyermekek kívánságlistájának élén állnak évtizedek óta. Még az okostelefonok, táblagépek és játékkonzolok korában is a babákkal való játék továbbra is a legnépszerűbb szabadidős tevékenység a kisgyermekek körében

A Zapf prémium játékkoncepciókat, valamint játék- és funkcionális babákat fejleszt és értékesít kiegészítők széles kínálatával, amelyek világszerte híresek. Minden Zapf márkatermék ugyanazokat a magas minőségi, dizájn-, biztonsági és játékérték előírásokat képviseli.

Az élethű funkciókkal ellátott babák stimulálják a képzeletet, támogatják a szociális készségeket és fejlesztik az empátiát is, így a kicsik felfedezhetik a szülő-gyerek szerepjátékot.

A Baby Born baba rengeteg dologra képes, úgy viselkedik, mint egy igazi csecsemő! A Baby Born 10 funkciós baba interaktív, minden mozdulatra másképpen tud reagálni. A babát meg tudod etetni és itatni, amit idővel bizony kipisil, ilyenkor pelust kell rajta cserélni. A cumi elfordításával a baba kinyitja és lehunyja a szemét. Nem számít, milyen helyzetben van. Ha cumi nélkül lefekteted, automatikusan lehunyja a szemét.
A karja, a lába és a feje rendkívül rugalmas, így könnyen fel lehet adni és levenni róla a trendi ruhákat.

A doboz tartalma:
– 1 db Baby Born lány baba
– 1 db bili
-1 pelenka
-1 tányér kanállal
-1 adag zabkása
– 1 üveg
-1 varázscumi
-1 születési igazolvány
– karkötő a játékbabának és a gyermeknek

Mérete: 43 cm

3 éves kortól ajánljuk

Életkor

Korosztály

Nem

Gyártó

Zapf Creation

Márka