A vásárlás során a következő fizetési módok közül tudja kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet.

Utánvét

A megrendelést a csomag átvételekor egyenlíti ki készpénzzel, illetve bankkártyával partnereinknél (futárszolgálat, csomagpontok).

Utánvétes fizetési módnál minden esetben (rendelésenként) utánvét kezelési költséget számolunk fel.

Rendelés végösszege Utánvét kezelési költség
15 000 Ft utánvét összeghatárig 250 Ft (bruttó)
25 000 Ft utánvét összeghatárig 300 Ft (bruttó)
50 000 Ft utánvét összeghatárig 550 Ft (bruttó)
100 000 Ft utánvét összeghatárig 850 Ft (bruttó)
150 000 Ft utánvét összeghatárig 1150 Ft (bruttó)
499 999 Ft utánvét összeghatárig 1,5 % (bruttó)

Fontos: Az utánvét összegét a FoxPost csomagautomatáknál csak bankkártyával tudja kiegyenlíteni!

Fontos: A Z-BOX automatákon nincs bankkártya terminál, tehát vagy korábban a webáruházban tud a fizetni a csomagért vagy a Packeta applikáción keresztül bankkártyával (Packeta alkalmazás Androidra, Packeta alkalmazás IOS-re).

Banki átutalás

A banki átutalás előre utalást jelent. Rendeléskor egy elektronikus díjbekérőt küldünk az Ön által megadott email címre, melyen megtalálhatók az átutaláshoz szükséges adatok: bankszámlaszám, rendelési azonosító. Átutaláskor a közlemény rovatba kérjük tüntesse fel a rendelés számát, illetve a megrendelő személy teljes nevét.

A rendelés összegének átutalására 24 óra áll rendelkezésre (a megrendelés pillanatától számítva). A díjat akkor tekintjük megfizetettnek, ha az összeg bankszámlánkon jóváírásra került. Ellenkező esetben nem áll módunkban kiszállítani a megrendelt termékeket. Az összeg beérkezéséről e-mail értesítést küldünk.

Online bankkártyás fizetés (Barion)

Barion

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerének elektronikus fizetéseket lebonyolító, biztonságos szolgáltatásával valósulnak meg.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező regisztráltatni a kártyát a Barion rendszerében, elég megadni bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő email címet (lehetőleg azt, amit a vásárlás során használt). Amennyiben nincsen bankkártyája, akkor a fizetéshez használhatja, az előre feltöltött Barion egyenleget (Barion tárca) is, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel lehet feltölteni. Erre a Barion Tárcára ismerősök is tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben kell csak kitölteni a barion tálcánál az email címet és jelszót.