Amennyiben valamilyen oknál fogva úgy dönt, hogy szeretné visszaküldeni a megrendelt terméket, erre a törvényi szabályozásoknak megfelelően a vásárlástól számítva 14 nap áll rendelkezésére.

Kérjük a megrendelt terméket 14 napon belül küldje vissza postán vagy futárszolgálattal logisztikai partnerünk címére az alábbi kitöltött visszaküldési formanyomtatványt és a vásárlást igazoló számlát mellékelve. Személyesen nem áll módunkban terméket visszavenni, cserélni, átvenni!

Visszaküldési formanyomtatvány

Visszaküldési cím:
Webshippy Logisztikai Központ
2151 Fót East Gate Business Park, C/2

Kérjük, minden adatot hiánytalanul töltsön ki, nyomtatott nagybetűvel, olvashatóan, hogy rendelését minél gyorsabban fel tudjuk dolgozni.

Fontos:

  • Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású, eredeti állapotú terméket áll módunkban visszavenni! Abban az esetben, ha a terméket használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen visszaküldeni, akkor nem vállaljuk a termék cseréjét!
  • A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. A visszáru szállítási költségét nem térítjük vissza.
  • A termék vételárát kizárólag banki átutalással tudjuk visszajuttatni, a visszaküldött árucikk beérkezését követő 30 napon belül. Kérjük ezért semmikép ne felejtse el megadni a bankszámlaszámát.
  • Utánvétes csomagot nem áll lehetőségünkben átvenni.