Történetünk a játékok szeretetével kezdődik!

Szeretünk új és izgalmas módszereket felfedezni a gyerekek bevonására és arra, hogy lelkesedjenek azért, amit csinálnak. Ez lehet egy új építő készlet, egy fejlesztő vagy kreatív játék vagy akár egy társasjáték, amiért az egész család rajong.

A Toybox egy olyan hely, ahol hiszünk a játékban, egy hely, ahol gyereke felfedezheti új kedvenc játékát!

A Toybox létrehozásának ötlete 2020-ban született meg, amikor több gyermekes családként, a koronavírus okozta lezárások miatt, online kellett játékot rendelnünk és nehézségeket okozott a megfelelő játék megtalálása a piacon jelen lévő játékboltok online felületein.

Ekkor döntöttük el, hogy megpróbálunk egy olyan webáruházat létrehozni, ahol a felhasználónak nem okoz nehézséget a játék megtalálása, részletes információt talál róla, mely megkönnyíti a döntését.

Termékkínálatunkat megpróbáljuk hasznos blog tartalmakkal színesíteni, melyeknek célja úgyszintén a felhasználó útbaigazítása.

Ha nálunk vásárol nem egy multinacionális vállalat gépezetszerű ügyfélszolgálatával fog találkozni, kis családi vállalkozásként nekünk minden vásárló fontos, így kedves, kedélyes kiszolgálásban fog részesülni.

Örülünk, hogy meglátogatta weboldalunkat, és reméljük, hogy Önt is hamarosan elégedett vásárlóink körében tudhatjuk!