Ismerd meg az édes Baby Alexandert, egy bájos kisfiút, aki imádja a törődést és a figyelmet. Puha, bújós teste és valósághű, csecsemőszerű vonásai miatt tökéletes az öleléshez és a játékhoz.

Alexander világában rengeteg a tennivaló. Igazi vizet iszik a cumisüvegéből (nézd, ahogy mozgatja a száját és szopogat!), büfizik, sír, vihog, és még pumpál is! Néha Alexander igazi babasírást produkál. Nyugtasd meg a hátát simogatással, csiklandozással, ugrálással, cumisüveggel, vagy ringasd a bóbiskolás országába. Ahogy elalszik, a szemei lecsukódnak, és álmosan ásító hangokat ad ki (csitt, próbáld meg nem felébreszteni!).

Ennek az imádnivaló kisfiúnak a gondozása gyengéd, örömteli és gondoskodó ösztönöket ébreszt a mini anyukákban és apukákban, rengeteg kiegészítővel a véget nem érő fantáziadús játékhoz. Puha, babaszerű baba az öleléshez, ápoláshoz és fantáziadús játékhoz.
Minden 43 cm-es babához puha, kék plüssruha, sapka, cumisüveg és nyaklánc tartozik. Az interaktív funkciók közé tartozik a cumisüvegből etetés, büfiztetés, cumizás, alvásba ringatás, sírás és megnyugtatás, ugrálás és csiklandozás.

100%-ban műanyagmentes és teljesen újrahasznosítható, nyűgmentes csomagolásban kapható.
Alkalmas 3 éves kortól.
3 x AA elem szükséges, nem tartozék.

Nem

Gyártó

Zapf Creation

Márka