Fedezzd fel az új Barbie álomházat! Körübelül ~110 cm  magas és ~ 104 cm széles, ez az álom babaház 360 fokos játék élményt ad három emelettel és 10 beltéri és kültéri szobával. Költözz be, és szabd ízlésedre a teret – a füves terület és a medence többféle konfigurációban is elhelyezhető az első és a harmadik emeleten, a csúszda pedig négy emeleti helyre elfér. Az elrendezés megtervezése után állítsa be bármelyik történethez íllő három dal közül az eggyiket, és válaszd ki a neked legjobban tetsző fénybeállítást. Ezután megduplázzák a szórakozást az átalakuló bútorok – a BBQ grillsütő megfordítva egy desszertbüfé, a szórakoztató központ megfordítva egy kisállat játszóteret tár elénk, és egy emeletes ágy lehajtható a falról. A gyerekek bármilyen történetet eljátszhatnak a konyhával, nappalival, étkezővel, hálószobával, fürdőszobával, medencével, erkéllyel, partiteremmel és még sok mással. Barbie és barátai a működő liftben feltudnak menni az emeltre, a medencét töltsd meg vízzel, hogy csobbanhassanak babáid, majd  napozni is tudnak  egy kicsit a harmadik emeleti erkélyen és a tetőteraszon, valamint házi kedvencek is tudnak pancsolni és csúszdázni a saját mini medencéjükben.
Összeszerelés szükséges.
A babákat, a járművet és a kerekesszéket nem tartalmazza.
3 db AA elem szükséges (nem tartozék).
Tartalma:

A ~110 cm magas és ~104 cmszéles, teljesen berendezett új Barbie ® Dreamhouse ® , 10 beltéri és kültéri szobával, testreszabható funkciókkal és 75+ darabbal!
Működő lift, a bulizóna DJ-fülkével, a második emeleti csúszda medencével, az erkély áthelyezhető függőágyhintával, valamint a kiskutya játszótér saját medencével és csúszdával
A testreszabás révén a gyerekek megtervezhetik álmaik otthonukat – a füves terület és a medence többféle konfigurációban is elhelyezhető az első és harmadik emeleten, a csúszda pedig 4 egyedi helyen elfér!
Állítsa be a jelenetet bármilyen történethez valósághű hangeffektusokkal, 2 hangtájjal, 3 dallal, 8 fényszín opcióval és 4 fénybeállítással, beleértve a nappali módot, az éjszakai módot, a parti módot és a hangulatvilágítást.
A harmadik emeleti erkély és a tetőterasz inspirálja a szabadtéri életet – vigyen fel mindenkit az emeletre a működő liftben, amely 4 babát vagy egy tolószékes  babát képes felemelni és leengedni !
Fedezze fel a pillanatokat minden emeleten az átalakuló darabokkal, mint például a falról lehajtható emeletes ágy, egy BBQ grillsütő, amely megfordítja a desszertbüfé és egy szórakoztató központ, amely háziállat-területként is szolgál.
Plüss takarók, modern dekoráció és puha tapintású fű!

Nem

Gyártó

Mattel

Márka