Barbie Dreamtopia Sweetville kastély + Dreamtopia Szikrázó fények Hableány csomag tartalmazza a Barbie Dreamtopia Sweetville kastélyt, a kivehető kádat/medencét, egy asztalt, két széket, egy ágyat és kisebb kiegészítőket, mint pl. takaró, fogas és teríték, illetve egy  Barbie Dreamtopia Szikrázó fények Hableányt is.

Barbie Dreamtopia Sweetville kastély

Lépj be a Barbie Dreamtopia Sweetville kastélyba, és keltsd életre a sellők, hercegnők és tündérek világát. A kastélyt Dreamtopia Sweetville Királyságának varázsa ihlette, és tele van meglepetésekkel! A nagy, kétszintes kastély játékkészlet élénk színekkel és jellegzetes részletekkel rendelkezik minden szögből, mint például kivágások, ablakok és tornyok. Belül nyolc különböző játéktér ad lehetőséget a fantáziadús játékra. Az olyan klasszikus terek, mint a bejárat, az étkező, a hálószoba és a fürdőszoba meseszerű részletekkel rendelkeznek. A bejárati ajtónál csillár lóg a vendégek fogadására. Az első emeleti étkezőben van hely az asztalnak, két széknek, két terítéknek, egy puncsos tálnak és az ételnek (mindezt tartalmazza a készlet!). Egy polc a falon tartja a tortát, amely elég jól néz ki ahhoz, hogy megehessük. Utazz az emeletek között a színes, spirális lépcsőkön vagy a lift segítségével. A második emeleti hálószoba édes álmokat tesz lehetővé a mesés hercegnői ággyal és takarókkal, függönyökkel, akasztós szekrénnyel és tároló zuggal. A fényes, áttetsző medence kivehető, hogy még mélyebbre merülhess a szórakozásban. A fiatal képzelet új kalandokat álmodhat meg — annyi felfedezésre váró szoba és annyi mesélnivaló történet van!

A készlet tartalmazza a Barbie Dreamtopia Sweetville kastélyt, a kivehető kádat/medencét, egy asztalt, két széket, egy ágyat és kisebb kiegészítőket, mint pl. takaró, fogas és teríték; a baba a készlethez nem tartozék, de mi kiegészítettük egy Barbie Dreamtopia Szikrázó fények Hableány babával, hogy azonnal kezdödhessen a játék!

Barbie Dreamtopia Szikrázó fények Hableány

A Szikrázó fények Barbie sellőbaba segít a képzeletnek elmerülni a Barbie Dreamtopia varázslatos világában. Mechanikus farokkal rendelkezik, amely egy gombnyomással “úszik”, és fényjátékkal, amely aktiválható, ha vízbe mártod (vagy vízből kivéve)!

Egyszerűen mártsd a Barbie sellőbabát a vízbe, hogy aktiváld az áttetsző lila farkában lévő szivárványos fényjátékot – vagy nyomd meg a peplum oldalát a szárazföldön történő fényjátékhoz!

Miközben a vízben tartod nyomd meg a peplum oldalát, hogy a farok úszómozgást imitáljon; ez annyira valósághű, hogy a képzelet rögtön belevetheti magát a mesélésbe!

Barbie baba ruháját csillogó rózsaszín mellek és a fényes, áttetsző farok egészítik ki; még több mesebeli móka érdekében díszítsd a kék, áttetsző tiarával! Merülj el a mesemondásban a Barbie Dreamtopia Szikrázó fények sellőbabával.

Gyűjtsd össze az összes Barbie Dreamtopia babát és játékot, és engedd, hogy az álmaid vitorlát bonthassanak (mindegyik külön kapható, a rendelkezésre állás függvényében).

A csomag tartalmazza a Barbie Dreamtopia Szikrázó fények sellőbabát világító és “úszó” farokkal, valamint tiarával. A baba nem tud egyedül állni vagy úszni.

A színek és a díszítések változhatnak.