A Szikrázó fények Barbie sellőbaba segít a képzeletnek elmerülni a Barbie Dreamtopia varázslatos világában. Mechanikus farokkal rendelkezik, amely egy gombnyomással „úszik”, és fényjátékkal, amely aktiválható, ha vízbe mártod (vagy vízből kivéve)!

Egyszerűen mártsd a Barbie sellőbabát a vízbe, hogy aktiváld az áttetsző lila farkában lévő szivárványos fényjátékot – vagy nyomd meg a peplum oldalát a szárazföldön történő fényjátékhoz!

Miközben a vízben tartod nyomd meg a peplum oldalát, hogy a farok úszómozgást imitáljon; ez annyira valósághű, hogy a képzelet rögtön belevetheti magát a mesélésbe!

Barbie baba ruháját csillogó rózsaszín mellek és a fényes, áttetsző farok egészítik ki; még több mesebeli móka érdekében díszítsd a kék, áttetsző tiarával! Merülj el a mesemondásban a Barbie Dreamtopia Szikrázó fények sellőbabával.

Gyűjtsd össze az összes Barbie Dreamtopia babát és játékot, és engedd, hogy az álmaid vitorlát bonthassanak (mindegyik külön kapható, a rendelkezésre állás függvényében).

A csomag tartalmazza a Barbie Dreamtopia Szikrázó fények sellőbabát világító és „úszó” farokkal, valamint tiarával. A baba nem tud egyedül állni vagy úszni. A színek és a díszítések változhatnak.

Nem

,

Gyártó

Mattel

Márka