Barbie baba egy kalandvágyó szellem, aki mindig lelkesen fedezi fel a világot, és a National Geographic-kal együttműködve ösztönzi a képzeletet, a kifejezőkészséget és a felfedezést a játékon keresztül. A Barbie entomológus baba és játékkészlet életre kelti a bogarak világát.

A több mint 20 kiegészítő és szórakoztató funkció szerepjátékba és felfedezésbe vonja a gyerekeket, és egész napos szórakozást nyújt. Tanulmányozd a méheket, pillangókat, katicabogarakat, pókokat és bogarakat. A plug-and-play kialakítás egyes daraboknál lehetővé teszi, hogy a gyerekek mozgatni tudják őket a készletben. A kíváncsi fiatal elmék zsongani fognak a sok tennivalótól!

A gyerekek imádni fogják az új felfedezéseket és a jövőjükről való álmodozást, mert amikor egy kislány Barbie-val játszik, elképzeli mindazt, amivé válhat!

A csomag tartalmazza a Barbie rovarkutató babát, amely professzionális ruhát visel, munkaasztalt, fát és több mint 20 tematikus kiegészítőt. A baba nem tud megállni egyedül. A színek és a dekorációk eltérhetnek.

Nem

Gyártó

Mattel

Márka