Bing nyuszi és barátai már szinte az egész világot meghódították
A kedves kis nyuszi mindig sikeresen felülkerekedik az adott nehéz helyzeten, humorral és barátaival sikeresen leküzdi az akadályokat.

Bing első oktató játékgyűjteményem
A szórakoztató tanuláson, a kedves Bing nyuszi vezeti végig a gyerekeket. Bing nyuszi a gyermekek egyik legkedveltebb mesekaraktere. A Bing sorozat a kisgyermekek első élményeit igyekszik hitelesen tükrözni az óvodai élet zajos, örömteli, zűrzavaros világágának bemutatásával. Játékosan tanító és fejlesztő történetek elevenednek meg a szerethető karakterek által.

A készletben található forma, szín, szám és betű párosító kártya, formaillesztő, valamint bingó, puzzle és egy mini memória játék is. A készlet játékos módon vezeti be a betűket, számokat, formákat és színeket a gyerekek számára, így a tanulás örömteli élménnyé válik.

Játék során fejlődik a gyerekek logikai gondolkodása, szem-kéz koordinációja és figyelme. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem értékes tanulási eszköz is lehet a gyerekek számára.
A Bing első oktató játékgyűjtemény kiváló minőségű anyagokból készül, így tartós és hosszú élettartamú. Ez biztosítja, hogy a gyerekek hosszú ideig élvezhessék a játékot.

A játék magyar nyelvű kártyákat tartalmaz.

Mérete: 27,5 x 27,5 x 7 cm

2 éves kortól ajánljuk

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Lisciani

Márka