15 kocka 6 Baribal motívummal egy erős fadobozban. Szép és színes képek, amelyek minden gyermeket megörvendeztetnek. Gyermeke önállóan is foglalkozhat a kockákkal, és a mellékelt motívumképek segítségével kirakhatja az egyes képeket. Erősödik a koncentráció és az észlelés.
Korosztály: 36 hónapos kortól
A doboz mérete: 20x5x13 cm

Bino

A Bino márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek a korai támogatással a fiúk és lányok fejlődésének érzékenyítését szolgálják, és hozzájárulnak a pozitívabb szellemi és szociális fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotorika, a szem-kéz koordináció gyakorlásán keresztül, a szerepjátékok ötletei és még sok minden más képezi termékeink alapját. Ezek kreativitást, érzékenységet és koncentrációt igényelnek a gyermektől, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire.
A Bino 1990-ben alakult Csehországban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. Ma a Bino a világ több mint 35 országában ismert, elismert márka a fa játékok terén. A termékfejlesztés során mindig a fentiekre összpontosítunk. Alapelvek. Minden termékünk nemzetközileg elismert tesztlaboratóriumok által tanúsított, és megfelel az EU biztonsági irányelveinek.

 

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka