A Bino kom kirakója egy masszív táblából áll, amely az ábécé betűinek megfelelő mélyedésekkel rendelkezik. A játék célja, hogy a betűket a számukra kijelölt mélyedésekbe illessze, és helyesen illessze be őket. Így gyermeke nemcsak az ABC-t tanulja meg a helyes sorrendben, miközben kirakja a puzzle-t, hanem a betűk formáit és körvonalait is érzékeli. Így a betűket intenzívebben érzékeli és elsajátítja a gyermek, ami az iskolában is előnyös! Különösen az iskola elején a gyerekeknek gyakran nehézségeik vannak a koncentrációval, illetve az új információk befogadásával és feldolgozásával. Ezzel a nagyszerű kirakóval gyermeke egyedül is foglalkozhat az ABC-vel, és ráér. Ezenkívül a kirakós játék erősíti gyermeke motoros készségeit is. A motoros játék játékos formában a fogási technikát és a szemet is edzi. A feldolgozott fának köszönhetően a gyermekjáték rendkívül robusztus és ellenálló. Ideális ajándék gyerekeknek!
Méretek: 30 x 1 x 22,5 cm
Anyag: Fa
Szín: Színes
3 éves kortól alkalmas. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.
A Bino & Mertens márkanév alatt olyan hagyományos fából készült játékokat forgalmazunk, amelyek célja, hogy a korai tanuláson keresztül felhívják a figyelmet a fiúk és lányok fejlődésére, és hozzájáruljanak a pozitív szellemi és társadalmi fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotorika gyakorlása, a szem-kéz koordináció edzése, a szerepjátékok ötletei és még sok minden más képezi termékeink alapját. Ezek kihívást jelentenek a gyermek kreativitására, érzékenységére és koncentrációjára, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire. A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő, tradicionális német márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. Ma a Bino & Mertens világszerte ismert és elismert márka a fából készült játékok terén, több mint 35 országban. A termékfejlesztés során mindig a fent említett alapokra összpontosítunk. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka