Mertens fa húzható autó xilofonnal, játék gyermekeknek 18 hónapos kortól (húzható autó válogatási funkcióval, segít az első lépésekben és egyensúlygyakorlatokban, állatformákkal együtt), többszínű.

A Mertens fából készült játék tökéletes a babák számára, mert optimálisan ötvözi a játék örömét az új készségek elsajátításával. A játékautó egyrészt támogatja az egyensúly gyakorlatokat és gyermeke fontos első lépéseit, míg az oldalsó kivágásokkal a motoros készségeket és a logikus gondolkodást is serkenti. A csomagban válogatott állatformák találhatók, hogy a gyerekek először közeledhessenek az állatvilághoz, megtapogathassák és megcsodálhassák a színek színes változatosságát. Egy másik csúcspont a tetőre integrált 8 billentyűs xilofon, amely felkelti a gyermek érdeklődését a zene iránt. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

Anyag: Fa
Méretek: 24 x 13,5 x 18,5 cm
Szín: többszínű

A Bino & Mertens márkanév alatt olyan hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek célja, hogy a korai tanuláson keresztül felhívják a figyelmet és hozzájáruljanak a fiúk és lányok pozitív szellemi és társadalmi fejlődéséhez. A játék és a tanulás a finommotorika gyakorlása, a szem-kéz koordináció edzése, a szerepjátékok ötletei és még sok minden más képezi termékeink alapját. Ezek kihívást jelentenek a gyermek kreativitására, érzékenységére és koncentrációjára, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire. A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő, tradicionális német márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. Ma a Bino & Mertens világszerte ismert és elismert márka a fából készült játékok terén, több mint 35 országban. A termékfejlesztés során mindig a fent említett alapokra összpontosítunk. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka