Öltöztető puzzle, 36 darab Színes, vidám medvemama és kisfia, akikhez a gyerekeknek különböző ruhadarabokat kell rendelniük. A ruhadarabok sok színes kombinációja lehetséges, melyeket a gyerekek a Mackó-mamához és kisfiához rendelhetnek.
Korosztály: 36 hónapos kortól. Figyelmeztetés! Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára a lenyelhető apró alkatrészek miatt.
A fadoboz mérete 19x4x14 cm

Bino

A Bino márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek a korai támogatáson keresztül a fiúk és lányok fejlődésének érzékenyítését szolgálják, és hozzájárulnak a pozitívabb szellemi és szociális fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotorika, a szem-kéz koordináció gyakorlásán keresztül, a szerepjátékok ötletei és még sok minden más alapját képezik termékeinknek.
Ezek kreativitást, érzékenységet és koncentrációt igényelnek a gyermektől, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire.

A Bino 1990-ben alakult Csehországban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. Ma a Bino a fából készült játékok jól ismert, elismert márkája a világ több mint 35 országában.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka