Hordozható farm játékszett
– A tanyasi táska fedele a kockák tárolására szolgál, és fogantyúval van ellátva a könnyű szállításhoz. Nyisd ki, és az egyik oldalát használd játéktérként. A kockákat úgy tervezték, hogy biztonságosak és alkalmasak legyenek a kis kezek számára. Kiváló minőségű tömör fából készültek. A 12 darabból álló készlet ezekből a kockákból, a farmon élő állatok képeivel végtelen szórakozást nyújt. A játék segít fejleszteni az intellektust és a logikus gondolkodást, valamint edzi a finommotorikus és mozgáskoordinációt.
Méret: 42x17x25 cm
Korosztály: 18 hónapos kortól.
A csomag 13 darab játékelemet tartalmaz.

-Bino-

A Bino márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek a korai támogatáson keresztül a fiúk és lányok fejlődésének érzékenyítését szolgálják, és hozzájárulnak a pozitívabb szellemi és szociális fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotorika, a szem-kéz koordináció gyakorlásán keresztül, a szerepjátékok ötletei és még sok minden más képezi termékeink alapját.
Ezek kreativitást, érzékenységet és koncentrációt igényelnek a gyermektől, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire.
A Bino 1990-ben alakult Csehországban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka