Ez a tükörrel ellátott játék, szórakoztató kialakításával mosolyt csal a kicsik arcára 1 éves kortól. Ezzel az oktatójátékkal a szórakozás áll a középpontban, és a gyermekek finommotorikus készségei és szem-kéz koordinációja természetes módon fejlődik.
Minden termékünket az Intertiol által elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.
Méretek: kb. 9,5 x 15,5 x 9,5 cm

A Bino & Mertens márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek a korai nevelésen keresztül a fiúk és lányok fejlődésének érzékenyítését szolgálják, és hozzájárulnak a pozitív szellemi és társadalmi fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotorika gyakorlása, a szem-kéz koordináció edzése, a szerepjátékok ötletei és még sok minden más képezi termékeink alapját. Ezek kihívást jelentenek a gyermek kreativitására, érzékenységére és koncentrációjára, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire. A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő, tradicionális német márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. Ma a Bino & Mertens világszerte ismert és elismert márka a fából készült játékok terén, több mint 35 országban. A termékfejlesztés során mindig a fent említett alapokra összpontosítunk. Minden termékünket az Intertiol által elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka