Kicsi, praktikus drótgyöngy labirintus, amely a forma- és ügyességi játékok kategóriájába tartozik, és ideális szórakozásnak utazáskor, vagy kis ajándéktárgynak és gyermekszülinapi ajándéknak is ideális. 18 hónapos és annál idősebb gyermekek számára. Figyelem: 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas, a leválasztható apró alkatrészek lehetősége miatt.

A méret kb. 4,5 × 16,5 × 14,5 cm. –

Bino

A Bino márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek a korai támogatással a fiúk és lányok fejlődésének érzékenyítését szolgálják, és hozzájárulnak a pozitívabb szellemi és szociális fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotorika, a szem-kéz koordináció gyakorlásán keresztül, a szerepjátékok ötletei és még sok minden más alapját képezik termékeinknek.
Ezek kreativitást, érzékenységet és koncentrációt igényelnek a gyermektől, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire.

A Bino céget 1990-ben alapították Csehországban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. Ma a Bino a fából készült játékok jól ismert, elismert márkája a világ több mint 35 országában. A termékfejlesztés során mindig a fentiekre összpontosítunk.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka