Bino world of toys játékgitár 6 állítható húrral 3 éves kortól (gyermek hangszer, gyermek gitár 23 hüvelykkel, oktatási tanulókészlet kezdőknek), barna.

Ez a könnyű és stabil fából készült gyermek játékgitár segít a zenei ritmusok és a hallási készségek korai életkortól történő ápolásában. Klasszikus kialakításával klasszikus gitárunk mindent kínál, amire a kis zenebarátok vágynak. Ezért a Bino játékvilágból származó hangszerek tökéletes ajándékok a gyerekeknek is. A kiegyensúlyozott vastagság és a viszonylag széles akkordtávolság megkönnyíti és szórakoztatóvá teszi a tanulást szerettei számára. Ez a gyermekgitár tökéletes oktatási játék a zenei neveléshez és a korai ösztönzéshez. Minden termékünk nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok által tanúsított, és megfelel az EU biztonsági előírásainak.

Anyaga: Fa
Méret: kb. 59x6x19,5 cm
Szín: barna

A Bino & Mertens márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek célja, hogy a korai tanuláson keresztül felhívják a figyelmet és hozzájáruljanak a fiúk és lányok pozitív szellemi és szociális fejlődéséhez. A játék és a tanulás a finommotoros gyakorláson, a szem-kéz koordináció edzésén, a szerepjáték ötleteken és sok máson keresztül képezi termékeink alapját. Tesztelik a gyermek kreativitását, érzékenységét és koncentrációját, és hatással vannak a kicsik vizuális és manuális képességeire. A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő, tradicionális német márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. A Bino & Mertens ma már több mint 35 országban ismert és elismert márka a fából készült játékok terén. Termékeink fejlesztése mindig a fent említett elvek alapján történik. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka