Bino world of toys Jogger babakocsi; játékok gyerekeknek 3 éves kortól (ezüst játék babakocsi sötétkék habszivacs fogantyúval, 3 kerékkel), többszínű.
A Bino world of toys-tól származó Jogger babakocsi egy masszív és praktikus kislányos játék, bevásárlóhálóval és összecsukható funkcióval. A babakocsi három keréken közlekedik, könnyű, és kiváló kocogó babakocsi. A fémkeret ezüst színű porszórt bevonatú, a fogantyú pedig sötétkék habszivacsból készült. A fej és a lábak könnyen állíthatók, a babakosár pedig körülbelül 45 cm-es babák számára tökéletes. A babakosárhoz rögzített hevederrel a babát a helyén lehet rögzíteni, hogy megakadályozza, hogy a babakocsiból kicsússzon a rázós tevékenységek során.
Anyag: Fémváz és habszivacs fogantyú
Méret: 60 x 6 x 24 cm
Szín: Többszínű
A Bino & Mertens márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek célja, hogy a korai tanuláson keresztül felhívják a figyelmet és hozzájáruljanak a fiúk és lányok pozitív szellemi és szociális fejlődéséhez. A játék és a tanulás a finommotoros gyakorláson, a szem-kéz koordináció edzésén, a szerepjáték ötleteken és sok máson keresztül képezi termékeink alapját. Tesztelik a gyermek kreativitását, érzékenységét és koncentrációját, és hatással vannak a kicsik vizuális és manuális képességeire. A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő, tradicionális német márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. Ma a Bino & Mertens több mint 35 országban ismert és elismert márka a fából készült játékok terén. Termékeink fejlesztése mindig a fent említett elvek alapján történik. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka