Bino world of toys mini zenekar, gyermekjáték 3 éves kortól (gyermek hangszer, bőr és könnyű fa hangszer, 8 részes, tamburin, rumba labda, csuklós csengő), bézs
A Bino world of toys gyermekhangszer egy nagyszerű játék 3 éves kortól! Bőrből és fából készült, ez a gyermekjáték nagyon jó minőségű és tartós. 8 hangszert tartalmaz, hogy boldogan zenélhess. Miközben az egész család jól szórakozik a zeneszettel, a kicsik játékos módon fejleszthetik képességeiket. Minden termékünk nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok által tanúsított, és megfelel az EU biztonsági irányelveinek.
ANYAG: Bőr és fa
Szín: Bézs
A Bino & Mertens márkanév alatt olyan hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek célja, hogy a korai tanuláson keresztül felhívják a figyelmet és hozzájáruljanak a fiúk és lányok pozitív szellemi és szociális fejlődéséhez. A játék és a tanulás a finommotoros gyakorláson, a szem-kéz koordináció edzésén, a szerepjáték ötleteken és sok máson keresztül képezi termékeink alapját. Tesztelik a gyermek kreativitását, érzékenységét és koncentrációját, és hatással vannak a kicsik vizuális és manuális képességeire. A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő, tradicionális német márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. A Bino & Mertens ma már több mint 35 országban ismert és elismert márka a fából készült játékok terén. Termékeink fejlesztése mindig a fent említett elvek alapján történik. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka