Népszerű játék, amely a legkisebb babákat is szórakoztatja, alkalmas a különböző készségek mindennapi elsajátítására!
1. Az egyes puzzle-darabok megfogása és az azokkal való játék jó segítője a finommotoros készségek gyakorlásának. A pizza díszítő hozzávalók egyszerűen elhelyezhetők a pizza felületén vagy a pizza speciális lyukaiban. a készlet tartalmaz egy fából készült szeletelő pizzavágót.
2. A játék, amelyben a gyerekek megtanulják a méreteket, a sorrendeket, az ellentéteket (nagy/kicsi, mellette/ellene) és a számolást, segíti az intellektus fejlődését.
3. A puzzle megfelelő részeinek kombinálásával és a darabok összerakásával a gyerekek gyakorolják a koncentrációt, a megfontoltságot és a megfigyelőképességet, valamint a logikus gondolkodást és a döntéshozatalt a megfelelő darabok megtalálásakor.
4. A játék kifinomult kialakításának és funkciójának köszönhetően a gyerekek megtanulják felismerni az alapvető színeket, formákat, tárgyakat stb. a termék megfelel az en 71 játékbiztonsági szabvány műszaki követelményeinek, és megfelel a 2009/48/es irányelv követelményeinek, a 258/2000 coll. közegészségügyi törvény követelményeinek, valamint az egészségügyi minisztérium 84/2001 coll. számú rendeletében foglalt határértékeknek.
Korosztály: 24 hónapos kortól
Méret: 30×30×1 cm
Elemek száma: 20 darab

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka