Mertens faházas dugós játék, gyermekjátékok 3 éves kortól, fa játékok (gyermekjáték „bagoly” tanulási órával, 7 részből áll, a gyermekek készségeinek elősegítésére, az óra megismerésére), többszínű.
A Mertens gyermekjáték tökéletes a gyermekek számára 3 éves kortól. A gyermekjáték használható gyerekszobai kiegészítőnek vagy útravalónak, mivel a fából készült játék tartalmával együtt könnyen szállítható. A megfelelő ellenpéldányt meg kell keresni, ki kell osztani és be kell dobni a tetőbe maratott különböző lyukakba. A játék segít a logika gyakorlásában, elősegíti a finommotoros készségeket és a mozgáskoordinációt. A „bagolyóra” segítségével a gyermek megismeri az órát. Minden termékünk nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok által tanúsított, és megfelel az EU biztonsági irányelveinek.
Méret: 20 x 14 x 15,7 cm
Szín: Többszínű
A Bino & Mertens márkanév alatt olyan hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek célja, hogy a korai tanuláson keresztül felhívják a figyelmet és hozzájáruljanak a fiúk és lányok pozitív szellemi és társadalmi fejlődéséhez. A játék és a tanulás a finommotoros gyakorláson, a szem-kéz koordináció edzésén, a szerepjáték ötleteken és sok máson keresztül képezi termékeink alapját. Tesztelik a gyermek kreativitását, érzékenységét és koncentrációját, és hatással vannak a kicsik vizuális és manuális képességeire. A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő, tradicionális német márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. Ma a Bino & Mertens több mint 35 országban ismert és elismert márka a fából készült játékok terén. Termékeink fejlesztése mindig a fent említett elvek alapján történik. Minden termékünket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsítják, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka