Ez a nagyszerű fából készült játék pizzakészlet szalámit, paprikát és gombát tartalmaz pizzafeltétként. Ezzel a pizzával gyermeke azt hiheti, hogy egy pizzériát vezet, és mindent elvégezhet a pizza sütésétől és szeletelésétől kezdve a vendégek kiszolgálásáig. Gyermekei megoszthatják ezt a pizzát, mert a tépőzáras rögzítővel az egyes pizzadarabok könnyen „levághatók”. Ez a kiváló minőségű fa játék hároméves és annál idősebb gyermekek számára készült, és tartalmaz egy „szeletelhető” pizzát, egy pizzatálcát, pizza „feltéteket”, egy pizzavágót.

Bino

A Bino márkanév alatt hagyományos fa játékokat kínálunk, amelyek a korai támogatással a fiúk és lányok fejlődésének érzékenyítését szolgálják, és hozzájárulnak a pozitívabb szellemi és szociális fejlődéshez. A játék és a tanulás a finommotorika, a szem-kéz koordináció gyakorlásán keresztül, a szerepjátékok ötletei és még sok minden más képezi termékeink alapját.
Ezek kreativitást, érzékenységet és koncentrációt igényelnek a gyermektől, és hatással vannak a kicsik vizuális, manuális képességeire.

A Bino 1990-ben alakult Csehországban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott, ma a Bino a fából készült játékok ismert, elismert márkája a világ több mint 35 országában.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka