A gyönyörű százlábú játékalagút ideális beltérre és kültérre egyaránt, és garantálja az extra nagy játékélményt.
3 éves kortól alkalmas gyermekek számára. Nem csak nagyon jól fognak szórakozni a szeretteid, de közben a motorikus képességeik, a képzelőerejük és a kombinációs készségük is fejlődik. Ez a százlábú alagút ideális szaladgálásra, és 180 cm-es hosszának köszönhetően egyszerre több gyermek is használhatja.

Könnyű kezelhetőség
A praktikus felnyitható kialakításnak köszönhetően ez a gyermekjáték gyorsan felállítható, majd játék után helytakarékosan összecsukható.

Garantált gyermekbiztonság
Annak érdekében, hogy gyermekei optimális védelemben részesüljenek, termékeinket nemzetközileg elismert vizsgáló laboratóriumok tanúsították, és megfelelnek az EU biztonsági irányelveinek követelményeinek.

Jellemzői
– 3 éves kortól
– Megfelel az uniós biztonsági irányelvek követelményeinek
– Méretek: 30 x 30 x 10 cm
– Súly: 780g
– Átmérő: 48 cm
– Szín: zöld

A Bino 1990-ben alakult a Cseh Köztársaságban, és játékokra, gyermekbútorokra és óvodai felszerelésekre specializálódott. A Mertens egy több mint 90 éves múltra visszatekintő, tradicionális német márka, amelynek keretében kiváló minőségű fa játékokat tervezünk és fejlesztünk. Ma a Bino & Mertens világszerte ismert és elismert márka a fából készült játékok terén, több mint 35 országban. A termékfejlesztés során mindig a fent említett alapokra összpontosítunk. Minden termékünk megfelel az uniós biztonsági irányelvek követelményeinek.

Nem

,

Gyártó

Mertens

Márka