5 Rendelhető

BiOBUDDi – Dinoszaurusz – Triceratops bio építőjáték

8 790 Ft

5 Rendelhető

Hivatkozás: TBX-22505

A Triceratops egyike volt az utolsó nagy dinoszauruszoknak így nem hiányozhat dinoszaurusz kínálatunkból. A két triceratops építésével a gyerekek nemcsak finommotoros és kreatív készségeiket fejlesztik, hanem kognitív képességeiket is. Serkentse gyermekei fantáziáját és kreativitását, és vásároljon BiOBUDDi biojátékokat.

Triceratops játékkészletünk 25 bio építőkockából, 6 kártyatartóból és 7 képkártyából áll, és 1,5 és 6 éves kor közötti gyermekek számára készült. Számos elemen nyomatok láthatók. A 7 kártya melyet a 100%-ban újrahasznosítható csomagolásból lehet a perforáció mentén kinyomni, arra készült, hogy a kicsi teljesen eltűnjön saját dínó fantáziavilágában. Az építőelemek kombinálhatók más jól ismert játékmárkák építőelemeivel.

Minden BiOBUDDi dinó építőjáték környezetbarát, újrahasznosítható, tartós és más márkákkal is kompatibilis. Az építőelemek cukornádnövények maradványaiból készülnek, így ökológiai termékek.

A BiOBUDDi a fenntarthatóságot jelenti, ha BiOBUDDi játékot választ gyermekének Ön is megmutatja, akárcsak mi, hogy törődik bolygónkkal, és a fenntarthatóságot helyezi előtérbe. Minden BiOBUDDi termék környezetbarát módon, Hollandiában készül. A termékeket az irányelveknek megfelelően alaposan tesztelték, és kimutathatóan bioalapúak.

A termék fő előnyei:

– Környezetbarát.

– Hollandiában készült.

– Az építés fejleszti a finommotoros készségeket és a fantáziát.

– 100%-ban újrahasznosítható csomagolás.

– A építőelemek kombinálhatók más márkák elemeivel.

Kombináld ezt a készletet Stegosaurusszal, Brontosaurusszal, T-rexszel, és éld át a legőrültebb kalandokat.

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

BiOBUDDi

Márka