Ez a stratégiai játék egyedülálló együttműködési játékélményt kínál az egész családnak, amelyet a shuffleboard, a curling és a krokinol ihletett. A játék célja, hogy minél több pontot szerezzenek a korongokat a tábla közepéhez lehető legközelebb lőve. A játék vége után a korongokat egyszerűen el lehet helyezni az eredményjelző tábla alatti rekeszekben. 6 éves kortól ajánlott.

Taktikai barikádokat építesz jól elhelyezett korongokkal, vagy a tökéletes csúszással átgázolsz az ellenfeleken? Akárhogy is, a Brio Célbalövő játékban a legmagasabb pontszám a győztes. Ez a stratégiai játék egyedülálló versenyélményt nyújt az egész család számára, amely a shuffleboard, az air hockey, a curling és a crokinole inspirációit veszi alapul. A játék célja, hogy a játékosok a lehető legtöbb pontot szerezzék azáltal, hogy korongjaikat a lehető legközelebb lövik a tábla középső pontjához. Amikor az összes korongot kilőtték, az a játékos nyer, akinek a legtöbb korongja van a legközelebb a középponthoz!

Az FSC európai bükkfából és kiváló minőségű műanyagból készült BRIO játékcsalád 6 éves kortól használható, és ideális ajándék fiúknak és nagyszerű ajándék lányoknak.

A termék tartalma
– 1x shuffleshot asztali játék,
– 4x zöld csúszó korong,
– 4x piros csúszó korong

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Brio

Márka