Elemmel működtetett gőzölős vonat „Teljes gőzzel előre!”. Töltse körül a BRIO World vasútvonalat valósághű gőzhatásokkal a 33884 akkumulátoros gőzös vonaton.

Reális gőzhatások: Ez az akkumulátoros motor biztonságos tapintású gőzt termel a kéményéből, miközben gyorsítja a vágányokat. Ha kifogyott a vízből, könnyedén feltöltheti a motort a vonat mögé húzott utántöltő terheléssel. Emelje ki a fekete utántöltő rakományt a teherkocsiból, és óvatosan töltse fel vízzel, fecskendezze be a vizet az elülső töltőkéményen keresztül a motorba, és akkor máris indulhat újra.

Elemmel működő:Aktiválja a fényeket és mozogjon a piros tetején lévő piros előre vagy hátra gomb megnyomásával. A gőz automatikusan kijön a kéményből, amikor a vonat mozog. Nyomja meg ismét bármelyik gombot, és a vonat megáll, kikapcsolva a gőzhatásokat és a fényt.

A BRIO World része: Az akkumulátoros működtetésű gőzölős vonat kiváló kiegészítés minden BRIO World vasúti készlethez vagy elrendezéshez, a klasszikus BRIO mágneses tengelykapcsolóval rendelkezik, amely megkönnyíti a csatlakozást más járművekhez.

33884 Az akkumulátorral működtetett gőzölős vonat 3 darabot tartalmaz: 1x akkumulátoros gőzölős motor, 1x víztöltő kocsi, 1x víztöltő teher.

Életkor

Nem

,

Gyártó

Brio

Márka