Kövesd a fényeket, és tedd ragyogóvá a szivárványt a Világító szivárvány készletben. Ez az interaktív játékvonat-készlet szórakoztató és magával ragadó módon ismerteti meg a kisgyermekeket az alapvető sorrendiséggel és az „ok-okozati” mintákkal. A játék célja egyszerű – világítsd meg a szivárványt annak minden gyönyörű színével. Ehhez csak kövesd a villogó fényeket a síneken a kis favonattal. Minden alkalommal, amikor helyesen követed a fényeket a felhőn keresztül, és teljesíted a kihívást, a szivárvány fel fog világítani négy színének egyikével, és egy aranyos dallam fog megszólalni. Világítsd meg az összes színt.

A Brio Első vonatkészletem termékcsalád 18 hónapos kortól alkalmas, és ideális ajándék fiúknak és lányoknak egyaránt.

A csomag tartalma: 1x Szivárvány felhő, 4x emelkedő favágány, 4x vezető rámpavágány, 1x My First Railway mozdony, és egy körülbelül 75 x 36 x 19 cm hosszú pálya.

A Brio vonatok, mozdonyok, vagonok, kocsik és járművek klasszikus Brio mágneses csatlakozókkal rendelkeznek a könnyű csatlakoztatáshoz! Minden vonatkészlet, sín, tartozék és célállomás klasszikus fából készült vonatsínnel rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű egymáshoz csatlakoztatást és a már meglévő BRIO World bővítését.

Nem

,

Életkor

Korosztály

,

Gyártó

Brio

Márka