Fedezd fel a világ északi részeit, és ismerkedj meg néhány helyi állattal a 33988 Északi állatok készletben. Az állatok nyomai észrevehetők a befagyott tavon, de mit lehet látni a vonat ablakain kívül? A barátságos barnamedve a hegy tetején üldögél, a vaddisznó a barlang belsejében keres élelmet, a hatalmas jávorszarvas pedig az erdőben tapos. Ez a vonatszett remek módja annak, hogy biztonságosan felfedezd a vadon csodáit, és megismerd az ott élő csodálatos állatokat.

A pálya elrendezése 72,3 x 51,8 x 9 cm-es, és 26 elemet tartalmaz: 1x medve, 1x jávorszarvas, 1x vadkan, 1x mozdony, 1x kocsi, 1x jelző, 2x támasz, 4x sziklatámasz, 11x síndarab, 1x barlang, 1x alap, 1x megálló.

A BRIO World vasútsorozat 3 éves kortól ajánlott, és ideális ajándék fiúknak és nagyszerű ajándék lányoknak.

A BRIO vonatok, mozdonyok, vagonok, kocsik és járművek a klasszikus BRIO mágneses csatlakozókkal rendelkeznek a könnyű csatlakoztatáshoz! Minden vonatszett, sín, tartozék és célállomás a klasszikus fa vonatsínnel rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű csatlakoztatást egymáshoz és a saját BRIO világod bővítését.

Nem

,

Életkor

Korosztály

,

Gyártó

Brio

Márka