Vissza a természethez. Ez a retro dizájnú BRIO farm vonatkészlet lehetővé teszi, hogy gyermeke egy sikeres szarvasmarha-tenyésztő életét élje. Miután megfejte a tehenet, az öreg Daisy a legelőre kerül. Közben a traktor egy nagy szénabálát visz az istállóba. A mágneses pajtadaru ezután felemeli a szénát a padlásra, hogy melegen és szárazon maradjon.

Vicces állati szerepjáték: Az istállóból a tehén boldogan figyeli az akció kibontakozását, amikor arra vár, hogy kihozzák a mezőkre. A piros Farm mozdony hamarosan megérkezik az állatszállító kocsival. Egyszerűen nyissa ki az ajtót és engedje le a rámpát, hogy a tehén könnyen felmászhasson a fedélzetre. Vigye a tehenet a mezőre, ahol kerítésekkel kiegészítheti a fantasztikus farm tematikus környezetet.

A készlet 19 darabból áll: 8 íves pálya darab, 1 pajta, 1 mozdony, 1 kocsi, 1 traktor, 1 pótkocsit, 1 kereszteződést, 2 kerítés, 1 tehén, 1 szénabála és 1 szarvasmarha útjelző tábla.

A pálya elrendezése körülbelül 44,6 x 48 cm-es.

A Brio vonatok, mozdonyok, vagonok, kocsik és járművek klasszikus Brio mágneses csatlakozókkal rendelkeznek a könnyű csatlakoztatáshoz! Minden vonatkészlet, sín, tartozék és célállomás klasszikus fából készült vonatsínnel rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű egymáshoz csatlakoztatást és a már meglévő BRIO World bővítését.

Egy Brio vonatkészlet nagyszerű születésnapi ajándék vagy zseniális karácsonyi ajándék lehet!

Nem

,

Életkor

Korosztály

Gyártó

Brio

Márka