Vigyázat, veszély fenyeget!
Vigye el játékvonatait egy vasúti kalandra a 33965 Smart Tech Sound Veszélyes kereszteződéssel . Ez a hegyvidéki vasúti átjáró összekapcsolt kapukkal rendelkezik, amelyek együtt mozognak fel és le, akár egy igazi vasúti átjáró. Az árulkodó érzés fokozása érdekében az átkelőhelyen egy repedt vágány is található, ami miatt a vonatok ingadoznak, miközben áthaladnak.
A BRIO vonatok, motorok, kocsik és járművek a klasszikus BRIO mágneses csatlakozókkal rendelkeznek a könnyű csatlakoztatás érdekében! Minden vonatszerelvény, sín, kiegészítő és úticél klasszikus fából készült vasúti pályával rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű összeköttetést egymással, és bővítheti saját BRIO világát.
Az FSC-ből származó európai bükkfából és kiváló minőségű műanyagokból készült BRIO My First Railway termékcsalád 3 éves kortól, alkalmas, és ideális ajándék fiúknak és nagyszerű ajándék lányoknak.

1x veszélyátkelőt, 1x veszélyes akcióalagutat, 1x zuhanó sziklák táblát, 2x rámpapályát tartalmaz, méretei 26 x 17,8 x 6 cm

Életkor

3 év

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Brio

Márka