Hallgassa meg az oroszlán üvöltését, amint üdvözli Önt a királyságában. A BRIO World Szafari kaland játékszettel biztonságosan felfedezheti a szavannát, és megcsodálhatja az állatokat természetes környezetükben. Száguldjon végig a tájon a szafari gőzmozdonnyal, ahol találkozhat oroszlánnal, zsiráffal és elefánttal. A fából készült vasúti kalandban segítségére lesz egy parkőr is, akinek kamerája van, hogy megörökítse az utazás minden nagy pillanatát, valamint egy ápolótáska, ha esetleg beteg állatokat kellene kezelni.

A pálya elrendezése 69,8 x 54,6 x 9 cm-es.

A csomag tartalma: 1x figura, 1x kamera, 1x táska, 1x zsiráf, 1x elefánt, 1x oroszlán, 1x vonat, 1x kocsi, 1x fa, 10x síndarab, 1x sínmegálló, 1x barlang, 1x itató, 4x sziklatámasz.

A Brio vonatok, mozdonyok, vagonok, kocsik és járművek klasszikus Brio mágneses csatlakozókkal rendelkeznek a könnyű csatlakoztatáshoz! Minden vonatkészlet, sín, tartozék és célállomás klasszikus fából készült vonatsínnel rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű egymáshoz csatlakoztatást és a már meglévő BRIO World bővítését.

Ezt a terméket így is ismerheti: Brio 33960 Szafari kaland játékszett

Nem

,

Életkor

Korosztály

,

Gyártó

Brio

Márka