Vroom, vroom! A BRIO távirányítós versenyautó élénkpiros alvázával és áramvonalas megjelenésével órákig tartó, nagy sebességű versenyzési szórakozást nyújt a gyerekeknek. Ez a távirányítós versenyautó már 2 éves gyerekek számára is tökéletes játék. Intuitív távirányítója lehetővé teszi számukra, hogy néhány gyakorló kör után a szoba körül szakszerűen irányítsák. A cél az, hogy szórakoztató és emlékezetes módon fejlessze ügyességüket és irányításukat. A R/C versenyautó mérete kb. 26×14,5×10,5 cm.

A vezeték nélküli antenna ügyesen el van rejtve a sérülések és a véletlen törés elkerülése érdekében. A kisgyermeke anélkül is irányíthatja a versenyautót, hogy a távirányítót az autóra kellene irányítania, így a kormányzás egyszerű és frusztrációmentes.

Ez a kiváló minőségű versenyautó biztonságos alkatrészek felhasználásával készült, amelyeket úgy terveztek, hogy jól nézzenek ki. Több órányi problémamentes szórakozást nyújt, és segít a gyermek finommotoros készségeinek fejlesztésében.

Az R/C versenyautó a következőket tartalmazza: 1 x versenyautó, 1 x távirányító.

A kiváló minőségű műanyagból készült BRIO játék 2 éves kortól ajánlott és ideális ajándék fiúknak és lányoknak egyaránt. Tudjuk, hogy a gyerekek néha másképp játszanak a játékokkal, mint ahogyan azt elvárnánk. Ezért alaposan teszteljük termékeinket szigorú biztonsági követelményeinknek megfelelően, amelyek sok esetben szigorúbbak, mint a törvényi előírások. A BRIO csecsemő- és kisgyermekjátékok nagyszerű születésnapi ajándékok vagy zseniális karácsonyi ajándékok.

Életkor

Korosztály

Nem

Gyártó

Brio

Márka