Egy rendkívüli játék, ami elõsegíti a gyerekek fejlõdését.Kiváló közös programot kínál a családnak.A pálya elkészítése és használata órákra lefoglalja a gyerekeket.

Szeretnél egy nem mindennapi játékot adni gyermekednek, amit közösen élvezhettek?
A kicsiket kevés dolog tudja igazán lenyûgözni, viszont ha a szülõkkel együtt játszhatnak, az mindent felülír. A tõled kapott figyelem az egyik legfontosabb egy gyermek életében, ezért nem is adhatnál nek jobb ajándékot, mint egy közösen játszható szórakozást.
A közös építkezéssel nemcsak a kikapcsolódásban lehetsz pajtása a kicsinek, hanem tanúja lehetsz annak, ahogy percrõl percre fejlõdnek a gyerek készségei. Felülhetsz vele a pálya képzeletbeli hullámvasútjára, ami gazdag színvilágával elvarázsol, formáját pedig addig variálhatjátok, ameddig meg nem unjátok.
Nyújts segítõ kezet gyermekednek a fejlõdésben, és éljétek meg együtt az építkezés sikereit!
Hasznos tudnivalók:
A bûvös pálya építése biztonságos gyermeked számára, mert a kerekített formák nem okozhatnak sérüléseket. Az építkezésben a 16 elõre elkészített sablonpálya is segít, de a saját fantáziátokra is hagyhatkozhattok.
A bûvös autópálya alkalmas egyedüli szórakozásnak is, mert a gyerekek saját magukat is jól el tudják vele foglalni. A szülõkkel közös játék elõsegíti a másokkal együttmûködés képességének fejlesztését.

A bûvös autópálya tulajdonságai:

Mérete: 54x30x30 cm
Anyaga: környezetbarát mûanyag.
Építhetõ: számtalan variációt lehet belõle kihozni.
Lekerekített szélek: biztonságos vele játszani.
Készségfejlesztõ játék gyerekeknek.
Gyerekkel együtt is játszható szórakozás a családnak.
A kisautó 1 db AA elemmel mûködik (az elem nem tartozék).

Mit rejt a termék doboza?

Bûvös, építhetõ autópálya szett (92 db-os).
1 db kisautó.

Nem

,