A Clementoni Baby robot egy szórakoztató robot motorral, sok elektronikus és mechanikus tevékenységgel, amely lehetővé teszi a kisgyermekek finommotorikájának, logikus gondolkodásának és mozgáskoordinációjának fejlesztését.

Legújabb kis barátoddal remek mókában lesz részed
Ha a kart a fején állítod, a robot megváltoztatja az „arckifejezését” és a játékmódot. 3 játékmód áll rendelkezésre, oktatás, kvíz és alvás, mindegyik külön funkciókkal a vidám pillanatokhoz!A gombok megnyomásával megtanulhatod az állatok neveit, színeket és sok új szót.

A kvíz mód kiválasztásával a baby robot egyszerű rejtvényeket ad fel megfejtésre, ezzel segítve a gyerekeket kognitív képességeik fejlesztésében.

Az oktatási és kvíz módban a Clementoni baby robot mozog, dallamokat és dalokat játszik le, ezzel magára vonja a gyerekek figyelmét.

Alvó üzemmódban a robot mozgása deaktiválva van, dalokkal és mondókákkal szórakoztatja a gyermekeket. A sok funkciót mind-mind mulatságos fényeffektusok kísérik.
A karok, gombok és mechanikus tevékenységek változatos skálája, különböző interakciós módokat és megoldásokat igényelnek, ezzel fejleszti a gyerekek kézügyességét és az ok-okozati összefüggés megértését.

A Celementoni baby robot elemmel működik (3 db AA), amelyeket a csomagolás tartalmaz.

A robot cseh, szlovák és magyar nyelvre állítható.
Mérete: 30 × 20,3 × 32,2 cm

1 éves kortól ajánljuk

Életkor

Korosztály

,

Nem

,

Gyártó

Clementoni

Márka