Az idő ellenőrzése lesz az új trend! Egyszerűen válassza ki a színes modulokat a rögzítéshez vagy a szíjat, és helyezze be az óralapot, hogy minden órában új órát kapjon!

A személyre szabható játékkészletek mindig a kislányok kedvencei. A Crazy Chic órával minden egyes ékszer egyedi és exkluzív darabbá válik, mindezt a személyes ízléshez igazítva.

Az órák dizájnját a „felnőtt” modellek ihlették, mivel a kislányokat az a vágy kondicionálja, hogy utánozzák azt, amit maguk körül látnak, és ez a játékkészlet lehetővé teszi számukra, hogy divatosnak érezzék magukat.

Egy új óra, amikor csak stílusváltásra vágynak. Csak cseréld ki a szíjat, a láncszemeket, vagy válassz más színeket és textúrákat, hogy megváltoztasd a megjelenést.

A füzet útmutatást ad a szíjak elkészítéséhez vagy a láncszemek egymáshoz és az óralapokhoz való rögzítéséhez, a kislányok pedig szabadon választhatják ki a nekik tetsző színeket, stílust és textúrákat.

A láncszemek színeit és a szíjakhoz választott anyagokat a divatirányzatoknak megfelelően választottuk ki, hogy szupermenő kombinációk sokaságát tegyük lehetővé.

A készlet tartalmaz: egy működő óralapot, amelyet kedvedre dekorálhatsz.

Az óra működéséhez 1 db LR44 típusú elem szükséges, amelyet a csomag NEM tartalmaz.

Ajánlott korosztály: 7+ év

A kiegészítők színei eltérhetnek!

Nem

Gyártó

Clementoni

Márka