A Clementoni Baby készségfejlesztő zenélő fotel vidám perceket, rengeteg mókát és tanulási lehetőséget kínál gyermekednek. Játszhat a fotellel, benne üldögélhet vagy használhatja a mellékelt, cuki kiegészítőt már 1 éves kortól.

Az interaktív zenefotel hatására csemetéd felfedezheti közvetlen környezetét, örömét lelheti a játékidőben, és kedvet kaphat hozzá, hogy megismerje a világot.Az aranyos, részletesen kidolgozott, kényelmes ülőalkalmatosság mindent megad ehhez. A Clementoni innovatív fejlesztése olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nem pusztán a kicsik szórakoztatását szolgálják, hanem hozzájárulnak a fejlődésükhöz és érzelmi nevelésükhöz is.
Ennek érdekében az interaktív zenélő fotel úgy lett megalkotva, hogy a kicsik kíváncsi, apró kezecskéi is könnyen boldoguljanak a lekerekített formáival, illetve biztonságos kialakítással, mikor birtokba veszik szuper funkcióit, kiegészítőit és titkos rekeszeit.Mindeközben úgy válnak majd aktívvá, hogy egy pillanatra sem keríti őket hatalmába az unalom.Hiszen a fotel számos meglepetést tartogat!

A játék világító képernyővel és mini konzollal is fel lett szerelve, mely a kicsik számára is könnyen kezelhető.A színes ábrákkal díszitett funkciógombokat megnyomva, kedves dallamokat játszik, éneklésre és táncra ösztönzi a gyerekeket, fejlesztve a ritmusérzéküket, finommotoros készségeiket és fantáziájukat sem hagyja cserben.
A pici felfedezők így könnyen egy igazán érdekes világba csöppenhetnek, hiszen a zene és a ritmus távlatokat nyit meg előttük.

De ez még nem minden!
A Clementoni Baby Készségfejlesztő zenélő fotel további interaktív funkcióval rendelkezik.A beépített érzékelőnek pontosan a szék felismeri, ha a kicsi leül vagy feláll.A ‘táncoljunk’ módban, ha ül a gyermek, és elkezdődik a zene, akkor fel kell állnia és táncolnia kell majd lejár az időre.Ha áll, és elkezdődik a visszaszámlálás, akkor majd lejár az idő.

A ‘relax’ módban megnyugtató dallamokat játszik a fotel, mely élménnyé teszi a pihenést.
A ‘zenéljünk’ módban a 4 színes, zongorabillentyűt próbálhatja ki és komponálhatja meg első dalait.
Az ‘énekeljünk’ mód egyszerű dallamokat tartalmaz, melyeket könnyen követhet gyermeke és serkenti a hangutánzást, beszédfejlődést.

E szuper játéklehetőségekkel és aranyos, fejlesztő hatású funkciókkal együtt egy fantasztikus hangszer is érkezik a gyerkőcökhöz, egy maracas csörgő, melyet ugyancsak könnyedén használhatnak, rázogathatnak, kellemes zenei élménnyé varázsolják a hétköznapok szabad perceit.A mellékelt játékot praktikusan tárolhatod a szék felnyitható karfájában vagy ülőrészében.

A csomagolás tartalma:
– 1 db Baby Clementoni készségfejlesztő zenélő fotel
– 1 db maracas csörgő
– matricák
– összeszerelési útmutató

A csomagolás mérete kb.18,5 x 50 x 39 cm.

A működéshez 2 db AAA elem szükséges, melyeket a csomagolás nem tartalmaz.

A termék összeszerelést igényel (kb. 10 perc), melyhez szükséged lesz egy csillagcsavarhúzóra.

1 éves kortól ajánljuk.

Nem

,