A Disney Jégvarázs II. filmjében Anna messzire utazik otthonától. Rendíthetetlen optimizmusát és kitartását próbára teszik, és meg kell tanulnia, hogy akkor is erősnek kell maradnia, amikor lehetetlennek tűnik. A gyerekek ezzel a hosszú, vörös hajú Anna-babával újrajátszhatják a Disney Jégvarázs II. film jeleneteit. Utazási ruháját divatbaba kiegészítőkkel – köpeny és csizma – viseli. A gyerekek különböző pózokba mozgathatják az Anna játékot, hogy eljátsszák a film jeleneteit, vagy a baba öt csuklós pontjával saját jeleneteket képzelhetnek el.

Mérete: kb. 29 cm

3 éves kortól ajánljuk.

Gyűjtsd össze a Disney Jégvarázs babákat és játékkészleteket, hogy a gyerekek által ismert és szeretett karakterekkel, például Elzával, Kristoffal, Olaffal és Svennel ismerős jeleneteket játszhassanak el. (Mindegyik külön-külön kapható. A rendelkezésre állás függvényében.)

Ajándékozd ezt az Anna babát ünnepi ajándékként vagy születésnapi ajándékként 3 éves és idősebb gyerekeknek, akik szeretik elképzelni, hogy felfedezzék Arendelle varázslatos világát és azon túl!

Életkor

Korosztály

Nem

Gyártó

Hasbro

Márka