Főzz finom mókát Bree Bunny babával és Twist nyuszival ebben a bájos konyhai játékkészletben, amelyet az Enchantimals világa ihletett, egy varázslatos hely a természet mélyén!

Az Enchantimals szerethető karakterek, akiket különleges kötelék fűz állati barátaikhoz. Bree Bunny baba és Twist nyuszi mindig együtt vannak – és még hasonlítanak is egymásra!

A játékkészlet tartalmaz egy Enchantimals babát, egy állatbarát figurát, egy konyhai készletet (tűzhely, mosogató és hűtőszekrény), egy étkezőasztalt, egy kétüléses padot, főzőedényeket és tányérokat, amelyek elég finomnak tűnő ételeket tartalmaznak.

Bree Bunny baba és Twist nyuszi egymáshoz illő sárga szakácskalapot viselnek. A két legjobb barát a tűzhely fölött „főzhet”, edényekkel és serpenyőkkel (amelyek mind a babák kezébe illenek). Van még mosogató és egy kék színű hűtőszekrény is, amely tényleg kinyílik! Ha kész a vacsora, terítsd meg a rózsaszín étkezőasztalt (amelynek imádnivaló sárgarépa alakú lábai vannak!) finom gyümölcsökkel és zöldségekkel teli tányérokkal. Ültesd le a legjobb barátokat a nyuszi ihlette, két személyre épített lila padra. Bree Bunny baba imádnivaló a séf ihlette ruhájában, virágmintás köténnyel és édes piros cipővel. Bree Bunny babának varázslatos, legjobb barátjához, Twist nyuszihoz illő vonásai vannak.

Gyűjtsd össze mindet, hogy felépítsd az Enchantimals világát, és meséld el saját varázslatos történeteidet (mindegyik figura külön kapható, a rendelkezésre állás függvényében). A színek és a dekorációk változhatnak.

Nem

,

Gyártó

Mattel

Márka