A LEGMENŐBB FUTBALL TÁRSASJÁTÉK – NEM CSAK FOCIRAJONGÓK SZÁMÁRA!

Stratégia és ügyesség, egy csipetnyi szerencsével!

Videó:

Játssz egyéni meccseket családoddal és barátaiddal, vagy álljatok ki egymás ellen csapatokban! Éljétek át együtt a foci izgalmát és örömét a Footballiserrel!
Innovatív játékunk ötvözi magában az ügyességi, a stratégiai és a szerencsén alapuló játékok elemeit, valamint a klubcsapatok és a nemzeti válogatottak világát. A játék során Futballklub Tulajdonosként felépítheted saját stadionod, fejlesztheted csapatod, miközben izgalmas mérkőzéseket játszol a különböző nemzetek csapataival.
Építsd fel stadionod elsőként a 13 Nemzeti Zászló megszerzésével és stratégiai fejlesztésekkel, majd nyerd meg az utolsó, bajnoki meccsed is!
Változatos utakon juthatsz el a teljes, 6 elemből álló stadion felépítéséig és a Döntőig! Kihívást jelentő meccsek, lépcsőzetes csapatfejlesztések, következetesen használt Esemény- és Képességkártyák, valamint a megszerzett Szuperképességek vezetnek el a célodig. Ügyesen játszol a pályán? A tervezésben vagy jó? Vagy inkább a váratlan eseményeket kezeled rugalmasan? Több módon is eljuthatsz a sikerhez!
Akár a pároddal, akár családi vagy baráti körben játszol, élvezzétek a Footballisert, a valódi futball életszerű asztali változatát!

Minőségi kiszerelés, speciális, egyedi tervezésű játékosok és focilabda!
Játékosok száma: 2-6 fő
Egyénileg és csapatokban is játszható!
Játékidő: 45-90 perc
Kicsiknek és nagyoknak is egyaránt szórakoztató!
Családi- és baráti körben, otthoni környezetben és partikon is jól működik!
Nem egy „egyhelyben ülős” játék, megmozgatja a játékosokat az asztal körül!

A doboz mérete: 570mmx400mmx55mm

Nem

,