Kreatív ajándék, kreatív időtöltés – ismerkedj meg a csillámtetoválás varázsaltos világával, alacsony áron.

Ezekkel a kedvező árú mini szettekkel a csillámtetoválás varázslatos és fantáziadús világával ismerkedhetsz meg. Mini szett kezdőkészlet többféle mintát tartalmaz, amit a gyermek kedvére elkészíthet és nagyon gazdaságos lehetőséget nyújt a kipróbálásra.

Remek móka ez a szülővel közösen, vagy akár a testvérekkel, barátokkal. Bőrön, textilián, ruhákon és a kedvenc tárgyaidon is megjelenhet a kedvenc csillámtetkód.

Kiváló kiegészítője lehet a kreatív elfoglaltságoknak, feldobhat minden alkotó tevékenységet. Örömtelibb lesz a „munka”, színesebb lesz a rajz a családról, a sziporkázó napsugaraktól, vagy anya csillogó hajától.

Egy nyaraláson is szuper elfoglaltság lehet, sok-sok apró örömet okozhat a gyerekeknek. Csillogó szemmel készítik el a sziporkázó tetkóikat, és bizony sokszor anyára, sőt apára is kerül egy-egy alkotás.

Nagyszerű ajándék lehet egy barát születésnapi partiján, Mikulásra, vagy Karácsonyra is.

Ezeket kínáljuk ebben a szettben:
•      1 db 3 ml Funtattoo ragasztó, mellyel akár 14 napig is tartós marad a tetkó, és bőven elég az összes sablonhoz.
•      1 db kozmetikai csillámpor a legkedveltebb színek egyikében
•      1 db két végű, puha szőrű kozmetikai ecset, ami könnyed, vidám elfoglaltságot tesz lehetővé.
•      10 db kézzel rajzolt sablon, sok-sok kedves, és változatos mintával.

A trendi szereplőktől és jelektől egészen a klasszikus figurákig, formákig.

Szerintünk szeretni fogjátok, mert praktikus és kedves ajándék, mert nem is egy, hanem többféle összeállításban is forgalmazzuk, így igazán változatos tetkókat készíthetsz mert, nagyszerű ajándék bármilyen alkalomra, szórakoztató tetoválás mintákkal, mert egy igazi kreatív ajándék lehet – a legkedvezőbb árban, akár egy otthoni gyermekrajz üde színfoltja is lehet, örömtelibb alkotás.

A csillám matrica sablonokkal a csillámtetoválások készítése egyszerű, még a kevésbé gyakorlottak számára sem jelent majd gondot a kivitelezése. A gyermek is könnyedén elkészítheti, de legnagyobb öröm a közös alkotás. És anyának is jól áll…