Képzeld el, hogy megalkothatod saját, egyedi Fuzzikins kutyusaidat, és aztán együtt fedezhetitek fel a mesés kalandok világát!

A dobozban található plüss kutyusokat te díszítheted ki, ahogyan csak szeretnéd! Használd a mellékelt filceket és kiegészítőket, hogy a kutyusaid saját személyiséget kapjanak. Az egyedi mintáknak és színeknek csak a te képzeleted szab határt!
Miután elkészítetted a kiskutyáidat, jöhet a szórakozás! A kiegészítők segítségével teremts egy kis otthont nekik, alakítsd ki az életüket, és játsz velük izgalmas történeteket. Kutyusaid a legjobb barátaid lesznek a saját kis világodban.

A textilfestékek könnyen felvihetők és moshatók, így bármikor újratervezheted a kutyusokat.

A Fuzzikins kutyusok játék tartalma:
– 1 db nagy Fuzzikins kutyus
– 1 db közepes Fuzzikins kutyus
– 1 db kicsi Fuzzikins kutyus
– 3 db kimosható textilfilc
– 3 db kis hálózsák az állatkáknak
– kiegészítők
– színező sablon
– használati utasítás

A Fuzzikins kutyusok játék egy valódi kreatív kaland, amit bárki élvezhet! Ajándékozd meg gyermekedet ezzel az izgalmas játékkal, és nézd, ahogy a személyre szabott állatkák varázslatos életre kelnek. Legyen szó születésnapról, karácsonyról, vagy csak egy hétköznapi meglepetésről, a Fuzzikins mindig az öröm forrása lesz a kicsik számára. Hagyd, hogy a képzelet szárnyaljon a Fuzzikins kutyusokkal, és éljétek meg együtt az alkotás és szórakozás örömét!

Csomagolás mérete: ?31.7 x 5.3 x 20.4 cm

3 éves kortól ajánljuk.

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

PlayMonster

Márka