A gyerekek csodálják a szüleiket és olyanok akarnak lenni, mint anya vagy apa, amikor felnőnek. Hagyhatod, hogy utánozzanak téged, és egyúttal megtaníthatod nekik a szobatisztaság felelősségét. Szerepjátékot játszhatnak vagy úgy tehetnek, mintha takarítanának, órákig élvezhetik a szórakozást a családdal és a barátokkal.

A csomag tartalmaz egy takarító autót és különböző funkcionális seprűket, keféket, tisztítószereket és portörlőket. A kocsi könnyen mozgatható egyik szobából a másikba, és az összes tartozék és eszköz takarítás után rendezetten tárolható. A tisztító kocsin mindenféle háztartási eszköz található, magas szintű szimulációval, így a kis takarító még valósághűbb élményt kap a takarítás szórakozásáról. A funkcionális porszívó fel tudta porszívózni a zárt habokat. A tételek közé tartozik egy működő szőnyegseprű, amely nemcsak arra ösztönzi a gyerekeket, hogy segítsenek, hanem valóban segít a takarításban, így a teljesítmény érzése is megvan.
Jó választás arra, hogy megtanítsa gyermekét a házimunkára és fejlessze a gyakorlati képességet. Számos kiegészítőt tartalmaz a sokféle feladat elvégzéséhez, a mobil kocsi ideális a váltáshoz és új játékterek létrehozásához, a tárgyak rendezett kéznél tartásához és rendszerezéséhez.
Kényelmes, könnyű és biztonságos: Kiváló minőségű ABS műanyagból készült, amely nem árt a gyerekeknek. Ez a játék szagmentes, BPA-mentes, ólommentes.

A porszívó elemekkel (3 x AA) működik, amelyek nem tartoznak a készlethez.
A kocsi méretei: Méretek: 50 x 28,5 x 27 cm Tartozékok: 50 x 28,5 x 27 cm: Porszívó, felmosó, kefe, kefe, lapát, szivacs és játéktisztító
Anyag: műanyag
Ajánlott életkor: 3+ év

Nem

,