Főbb előnyök

– 9 hónaptól kb. 5 évig
– Számos konfigurációs lehetőség
– Két menetirány
– Nagyméretű, defektálló kerekek
– Praktikus tartozékok

ASTON tricikli

Szeretnénk bemutatni Önnek az ASTON-t – egy háromkerekű, kormányos triciklit. A járás minden szakaszában Ön irányíthatja gyermeke menetirányát és sebességét, a szabadkerék funkciónak köszönhetően pedig gyermeke a kerékpár meghajtása nélkül is gyakorolhatja a pedálozást. Az ASTON-t 9 hónapos kortól gyermekeknek tervezték – forgóüléssel rendelkezik, amely a kupolával, a lökhárítóval és a hevederekkel együtt tökéletes társsá teszi ezt a triciklit minden sétához. Amikor pedig a gyermek egy kicsit megnő, könnyedén elforgathatja az ülést és szétszedheti az egyes elemeket, így a gyermek önállóan gyakorolhatja a kerékpározást. Állítsa be a kormány magasságát és az ülés helyzetét, hajtsa ki a kényelmes lábtartót vagy oldja ki a pedálhajtást, és figyelje gyermeke fejlődését, felejthetetlen pillanatokat szerezve ezzel.

Főbb jellemzők

Egy tricikli – sok lehetőség
A triciklit mindig gyermeke gyorsan változó igényeinek megfelelően alakíthatja. Az ASTON már gyermeke 9. élethónapjától kezdve elkísérheti Önt kalandjain, és gyermeke első pedálos kerékpárja lehet.

Csúszásmentes fogantyúk
A kormányt úgy tervezték, hogy megkönnyítse a kicsik első próbálkozásait. A csúszásmentes fogantyúk jó fogást biztosítanak, a csengő pedig biztosan élvezetesebbé teszi a tanulási időt.

Pedálok a kerékpározás tanulásához
Az ASTON pedálokkal van felszerelve, amelyeket Ön is a gyermeke képességeihez igazíthat. A kisebb gyerekek élvezhetik a pedálozás lehetőségét anélkül, hogy a kerékpárt meghajtanák, a nagyobbak pedig első próbálkozásaikat tehetik a pedálozás és a kerékpár egyidejű irányítása terén.

Egyéb jellemzők

Összecsukható lábtartók
Ha gyermeke még nem éri el a pedálokat, elég, ha az ülés közelében található lábtartókat kihajtja. Bármikor ki- és behajthatja őket: akár séta közben is, amint a kicsi elfárad a pedálozástól.

Állítható szülői fogantyú
Az állítható szülői fogantyúval könnyebb lesz a kerékpár irányítása. A beállításhoz nincs szükség szerszámokra.

Állítható kupola
A kerékpár nagyméretű, felhajtható kupolával van felszerelve. Szükség esetén könnyen beállíthatja vagy leveheti. Megvédi a kicsit a szitáló esőtől vagy széltől, és árnyékot ad a teljes napsütésben tett séták során.

Szabad kerék funkció
A szabadkerék funkció lehetővé teszi a pedálozást a kerékpár meghajtása nélkül. Emellett a pedálok menet közben (amint a szülő irányítja a kerékpárt) nem forognak, aminek köszönhetően biztonságosak a kicsik számára.

Tartozékok
A tricikli praktikus tartozékokat tartalmaz a készletben: táska az apróságoknak, nagy kosár a játékoknak az ülés mögött, pohártartó a szülőnek, csengő.

Biztonságos
A tricikli biztonságos és tökéletes a kerékpározás elsajátításához. Állítható, párnákkal ellátott hevederrel, praktikus fékkel és középen záródó ütközőrúddal rendelkezik.

További adatok

Méretek: 92 x 50 x 115 cm
A szülői fogantyú magassága: 103,5 cm-től 108,5 cm-ig
Kerékátmérő: hátul – 20 cm, elöl – 24,5 cm
Szabványok: EN 71-1 európai biztonsági szabvány szerint tesztelt és jóváhagyott termék.
Tartalmazza: táska apróságok számára, pohártartó, csengő, kosár.
Gyermekeknek: 9 hónapos kortól 5 éves korig
Kormány: szélesség – 40 cm, magasság – 57 cm
Ülés: 17 x 27 cm
Lábtartó: 10 x 5 cm
Háttámla: 31 x 30 cm
Táska: 17 x 25,5 cm

Életkor

, , , , ,

Korosztály

, , ,

Nem

,

Gyártó

Kinderkraft

Márka