5 Rendelhető

Kinderkraft – EASYTWIST szürke tricikli

61 990 Ft

5 Rendelhető

Kategória:
Hivatkozás: TBX-25668

Főbb előnyök

– 360°-ban forgatható ülés – CLICK&TWIST
– Magnézium ötvözetből készült váz
– Tágas ülés hátradönthető háttámlával
– UPF 50+ szövetből készült vízálló kupola
– A gyermekkel együtt nő – 5in1

Sokkal vonzóbbá teszi a sétákat

Az EASYTWIST ötvözi a gyermekfejlesztés előnyeit a szülők kényelmével. Moduláris felépítésének köszönhetően a kisgyermek növekvő igényeihez igazodva változik, fejleszti pedálozási készségét és felkészíti az önálló vezetésre. Ez egy olyan tricikli, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy minden egyes séta alkalmával fejlesszék érzékeiket, mozgáskoordinációjukat és motoros képességeiket.

Főbb jellemzők

Könnyű és tartós magnézium ötvözetből készült váz

Amikor eljön az önálló manőverezés ideje, a könnyű magnéziumötvözetből készült váz segít gyermekednek egyensúlyozni és irányítani a háromkerekűt. Emellett tartós is, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig fogja szolgálni… a kisgyermeket. A nagyobb esztétikum és tartósság érdekében a teljes szerkezet egy öntvényből készült. A váz emellett ellenáll a korróziónak és elnyeli a rezgéseket, így semmi sem zavarja a szórakozást.

CLICKTWIST 360°-os forgatható ülés

Akár a szülővel való szemkontaktust, akár a kilátásban való gyönyörködést kedveli a gyermek, az EASYTWIST tricikli azért nagyszerű, mert mindkét lehetőség kéznél van. A CLICKTWIST rendszer azt jelenti, hogy csak megnyom… egy gombot, és elfordítja az ülést a pozícióváltáshoz.

Állítható háttámla

Dinamikus vezetés, vagy esetleg egy rövid szunyókálás? Az állítható háttámla kényelmes ülő- és fekvőhelyzetet egyaránt biztosít, ami ideális, ha gyermeke szundikálni szeretne.

Egyéb jellemzők

Állítható kupola minden időjárási körülményhez
Függetlenül attól, hogy intenzív napsütésben, szélben vagy esőben sétál, az UPF 50+ anyagból készült széles, vízálló kapucni megvédi kisgyermekét! Az EASYTWIST-ben egy mozdulattal megváltoztathatja a kupola dőlésszögét …hogy megvédje gyermekét (különösen alvás közben). Ezenkívül a kupolaablak segítségével diszkréten ellenőrizheti a helyzetet.

Moduláris kialakítás
Ez a tricikli együtt nő gyermekével, alkalmazkodva az igényeihez. Az EASYTWIST a kisgyermek készségeit is fejleszti, javítja a koordinációját, és felkészíti az önálló vezetésre, végül könnyű háromkerekűvé válik. Ez azt jelenti, hogy hosszú ideig elkíséri gyermekét.

Széles ülés kényelmes háttámlával
Ebben a tricikliben a gyermek garantált kényelmet élvezhet a széles ülésnek és a kényelmes háttámlának köszönhetően, amely stabil támaszt nyújt és biztosítja a helyes testtartást.

Állítható ötpontos biztonsági heveder
Amikor a gyermek kisebb, és még nem utazik egyedül, az állítható, ötpontos biztonsági heveder puha párnákkal gondoskodik a biztonságáról. A három különböző magasságban állítható heveder beállítási lehetőségének köszönhetően ez a… tricikli mindig könnyen a növekvő kisgyermekhez igazítható.

Levehető rúd
A kisgyermeket ráadásul egy puha, kényelmes rúd védi, amelyet könnyen felcsatolhat vagy leválaszthat, amikor gyermeke nő és önállóbbá válik.

Tartós PU kerekek
A tricikli poliuretán kerekei erősek, tartósak, defektállóak és kopásállóak. Ezenkívül a hátsó kerekek csapágyazottak, így bármilyen felületen használhatóak.

Szabad kerék funkció
Ez a tricikli egyszerűvé és biztonságossá teszi a pedálozás megtanulását. A szabad pedálozáshoz bármikor bekapcsolhatja a reteszt. Az első kerék egy borítással is rendelkezik, amely védi a gyermek lábát biciklizés közben.

Szülői teleszkópos fogantyú
A fogantyú magassága könnyen beállítható az Ön igényei szerint. A széles tartomány – 81 és 102 cm között – négy szintet kínál, és garantálja a magabiztosságot és a kényelmet a tricikli manőverezésénél.

Összecsukható lábtartó
Ha kisgyermeke elfárad a pedálozásban, kényelmesen megpihenhet a széles lábtartón.

Könnyen szállítható
A tricikli szállításához vagy tárolásához az alkatrészek kényelmesen és gyorsan szétszerelhetők, majd újra összerakhatók.

Könnyen tisztítható borítás
Az üléshuzat könnyen eltávolítható és mosógépben mosható.

Praktikus kiegészítők
A triciklihez praktikus tartozékok tartoznak. A praktikus zsinóros táskában és az apróságok számára kialakított kosárban bármit tárolhat, amire szüksége van, a pohártartóba pedig elhelyezheti kávé- vagy vizes palackját.

További adatok

9 hónapos és 5 éves gyermekek számára
Súly: 10 kg
magasság (szülői fogantyú): 107 cm
magasság (tricikli kupolával): 130 cm
szélesség (első kerék): 34 cm
magasság (első kerék): 25 cm
magasság (hátsó kerék): 22 cm
Szabványok: EN-71
Tartalmazza: pohártartó, zsinóros táska, csengő.
Doboz/csomagolás méretei: 73 x 43 x 28,5 cm/11,8 kg

Életkor

, , , , ,

Korosztály

, , ,

Nem

,

Gyártó

Kinderkraft

Márka