Főbb előnyök

– 360°-ban forgatható ülés
– Moduláris váz – együtt nő a gyerekkel
– UPF50+ anyagból készült vízálló kapucni
– Állítható távolság az ülés és a pedálok között

Tegyen minden sétát izgalmas kalanddá!

A SPINSTEP egy 5 az 1-ben tricikli. A moduláris váznak köszönhetően könnyen a gyermek képességeihez igazítható. A mindennapi sétákat csodálatos, izgalmas és szórakoztató kalandokká alakíthatja. A SPINSTEP nagyszerű alternatívája a babakocsinak, így már 9 hónapos kortól aktívan töltheti az időt a szabadban.

Főbb jellemzők

5 az 1-ben háromkerekű
A SPINSTEP tricikli moduláris vázzal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az egyes elemeket szerszámok nélkül, egyszerűen eltávolíthatja, és így a triciklit gyermeke fejlődő képességeihez igazíthatja. A SPINSTEP elkíséri gyermekét mind az első születésnapján, mind az első önálló utazása alkalmával!

Babakocsi alternatíva
A SPINSTEP nagyszerű alternatívája a babakocsinak. A puha ülés 360 fokban forgatható, és a menetirány felé vagy attól távolabb is felszerelhető. Aktívan tölthetsz időt gyermekeddel akkor is, ha nem akarja levenni rólad a szemét.

Vízálló kupola
A SPINSTEP tricikli nagy, kihúzható és vízálló kupolával rendelkezik. UPF50+ anyagból készült. Ez azt jelenti, hogy a csuklya megvédi a kisgyermeket az esőtől és a forró naptól egyaránt.

Egyéb jellemzők

Állítható üléstávolság
A SPINSTEP ülése állítható, így még tovább bírja gyermeke. Ha a kicsi még nem éri el egészen a pedálokat, csak annyit kell tennie, hogy az ülést egy kicsit közelebb helyezi a kormányhoz. Ha pedig nagyobbak lesznek, a gomb segítségével hátrébb is mozgathatja.

Biztonságos kerékpározás
A puha ülés állítható hárompontos biztonsági hevederrel és párnákkal rendelkezik. A tricikli elölről nyitható, könnyen kezelhető védőkorláttal is rendelkezik. A hátsó kerekeken lévő két fékhez is könnyen hozzáférhet.

Szabad kerék funkció
A SPINSTEP triciklit a nagyszerű szórakozás és a biztonság jegyében tervezték – szabadkerék funkcióval van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy az első kerék meghajtását leválaszthatja a pedálokról – a kicsi erőteljesen pedálozhat, de a sebességet továbbra is Ön irányítja.

Összecsukható lábtartó
Ha a csemete elfárad a gyors pedálozástól, nem kell cipelnie! Csak ki kell hajtania a lábtartót, hogy gyermeke kényelmesen megpihenhessen. A kicsi pihenhet, miközben még mindig élvezheti a környezetet.

Karbantartásmentes, tartós kerék
A kerekek nem igényelnek pumpálást. Nagyméretűek, és nagyszerűek erdei ösvényeken és városi tevékenységekben egyaránt.

Állítható szülői fogantyú
A SPINSTEP a szülők számára is kényelmet biztosít – a fogantyú kellemes tapintású és biztos fogást biztosító habszivaccsal van ellátva. A hárompontos állításnak köszönhetően könnyen a magassághoz igazítható.

Könnyen összecsukható
A tricikli remekül használható sétákhoz, és amikor másfajta játékra kerül a sor, a SPINSTEP könnyen összecsukható, hordozható és eltehető a szekrénybe, mivel összecsukva kompakt. Ezenkívül az összecsukható funkciónak köszönhetően könnyen magával viheti kirándulásokra.

Két praktikus kosár
A SPINSTEP tricikli két kosárral rendelkezik (egy nagy kosár hátul, és egy kisebb elöl), hogy gyermeke minden olyan holmija elférjen benne, amit a séta során magával kell vinnie.

Praktikus kiegészítő
A készlethez tartozik egy táska is, amelyet a szülői fogantyúra akaszthat. Ezenkívül a SPINSTEP egy hangos csengővel és pohártartóval is rendelkezik, amely a fogantyúhoz rögzíthető.

További adatok

Méretei: Hosszúság: 106 cm Magasság: 103 cm Szélesség: 50,5 cm
Összecsukott méretei: Hossz: 71,5 cm Magasság: 56 cm Szélesség: 51 cm
Kerekek (átmérő) Elöl: 24,5 cm Hátul: 21 cm
Ülés méretei Szélesség: 17,5 cm Mélység: 14 cm
A szülői fogantyú állítása 3 pozícióban 93-108 cm
Ülés szélessége: 32 cm Magasság: 50 cm
Súly 10 kg
9 hónapos és 5 éves kor közötti gyermekek számára

Életkor

, , , , ,

Korosztály

, , ,

Nem

,

Gyártó

Kinderkraft

Márka