Ezzel az orvosi kocsival a kis elsősegélynyújtóknak mindenük megvan, amire a népszerű orvosi szerepjátékokhoz szükségük van, hogy segítsenek a sérülteken és gyógyítsák a betegeket a mentőakciók során. Fel van szerelve az alapvető orvosi tartozékokkal, amelyekre a gyerekeknek szükségük van, hogy sürgősségi orvosnak érezhessék magukat ‘ vérnyomásmérővel, EKG-val, infúziós palackkal és egy kivehető vészhelyzeti táskával. A robusztus orvosi táska gyorsan odagurítható, ahol éppen szükség van rá a gyermekorvosi kocsin, és rengeteg műszert és eszközt tartalmaz ‘ a sztetoszkópoktól a reflexkalapácsig ‘. A csinos, gyermekbarát kiegészítők játék közben gyakorolják a gyerekek motoros készségeit, és segíthetnek enyhíteni az orvoslátogatástól való félelmet.

A modern orvoskocsi tökéletes felszerelés mindazoknak, akik szeretik megmenteni a sérülteket és elsősegélyt nyújtani. A mobil eszközzel gyorsan a helyszínen vannak, és meg tudják mérni a vérnyomást, el tudják végezni az EKG-t vagy életmentő infúziókat tudnak beadni. Még egy orvosi készlet is van náluk, amely klinikai lázmérőt, sztetoszkópot, fecskendőt, fültükröt és reflexkalapácsot tartalmaz. Így a beteg babák pillanatok alatt alaposan kivizsgálhatók, és hamarosan újra egészségesek lesznek.

Több évtizedes tapasztalat után a Theo Klein a kocsikat, táskákat és műszereket optimálisan a gyermekkézhez igazította, lekerekített élekkel és kényelmes fogantyúkkal építette őket. Strapabíró és kiváló minőségű műanyagból készült, így optimális a kreatív szerepjátékokhoz, amelyek menet közben a motorikus készségeket és a képzelőerőt is edzik.

A nagyméretű orvoskocsi könnyen összeszerelhető, és számos tartozékkal van felszerelve: egy EKG három kijelző kártyával, egy infúziós palack, egy masszív, praktikus fogantyúval ellátott orvosi táska, amelyben egy sztetoszkóp, két olló, egy fültükör, egy fecskendő, egy reflexkalapács és egy lázmérő található. Tartalmaz továbbá elsősegélynyújtási tanácsokat, egy lázdiagramot és egy receptkártyát.

– Méretek: Méretek: 29 cm x 24 cm x 60 cm
– 3 éves kortól alkalmas

Nem

,

Gyártó

Klein Toys

Márka