LOL Surprise baba: Charm Fizz – Pezsgő kiegészítők
A LOL Surprise világban minden munka csak játék, semmi sem uncsi, hiszen itt minden egy kicsit meglepő, egy kicsit különleges! A LOL babák édi és vicces tündéri figurák. Cukik, vagányak, pont, mint Te! Szerezd meg Te is a gömbökbe bújt legújabb gyűjthető játékbabákat és kiegészítőiket!

LOL Surprise Charm Fizz Pezsgő Kiegészítők
A sárga színű cuki Charm Fizz (Pezsgő kiegészítők) gömbök a legkisebb LOL surprise gömbök, de méretük ellenére tripla élményt nyújtanak:

1.a kicsomagolás élményét: amint rétegről rétegre haladva bontogatod a LOL Surprise gömböt, édi meglepik bukkanak elő a csomagolás sárga levelei alól. pl. trendi tetkógyűrű,csodaszép matrica stb.

2. pezsgő fürdőlabda: Készíts színes pezsgőfürdőt babáidnak! Vízzel érintkezve a fürdőlabda pezsegni kezd, majd feloldódik és előbukkan a várva várt LOL Surprise Charm medál.

3.játékélmény: a gömbök Charmokat rejtenek, amelyek olyan édi mini tárgyakat ábrázoló medálok, hogy divatkiegészítőként hordhatod őket például egy karkötőre fűzve! De akár a LOL Surprise babák kiegészítőjeként is játszhatsz velük, akasztójuk segítségével könnyedén a babák kezébe adható!

Milyen divatos ékszerek készíthetőek a LOL Surprise Charm medálok segítségével? Készíts LOL Surprise barátságkarkötőt vagy tervezz trendi kiegészítőket!Szerencsehozó talizmán medálként is használhatod.

Hány féle LOL Surprise Charm medált gyűjthetsz össze?
16 féle trendi és cuki kis tárgy alakú medál várja, hogy összegyűjtsd! Ráadásul több színben is elérhetőek: mindegyik kis tárgyból 2 különböző színű LOL Surprise Charmot találhatsz. Itt mindenki megtalálja a neki való LOL Surprise Charm medált: mikrofon a kis művésznőknek , kistáska a trendi divatdiktátoroknak, csésze a teadélutánok kedvelőinek, kaktusz a lakberendezőpalántáknak, fagylalt és süti az édességimádóknak, diszkógömb a diszkókirálynőknek és még számos meglepetés!
Minden gömbben más és más meglepetés vár rád, gyűjtsd össze mind a 32 kiegészítőt.
A LOL Charm Frizz gömböt 6 éves kortól ajánljuk.
A gömb mérete: kb. 4,5 x 4,5 x 4,5 cm

Életkor

6 év

Életkor

Korosztály

Nem

Gyártó

MGA Entertainment

Márka