Állítható szerszámöv és gyermekbarát fa szerszámok
Adj a kis építőknek minden eszközt, amire szükségük van az igazán konstruktív játékhoz! Öt gyermekbiztos fa szerszám – kalapács, csavarhúzó, villáskulcs, vonalzó és festett fűrész – kényelmesen elfér az állítható szerszámövben és a gyermek kezében. Fűrészeld szét az öntapadós blokkokat, és használd az anyákat és csavarokat vagy a biztonsági szöget (nincs éles hegye), hogy újra összekapcsold őket! A robusztus szerszámövön lévő névtábla ceruzával vagy mosható filccel személyre szabható. Ez a készlet segít a válogatás, a problémamegoldás és a számolási készségek tanításában, valamint ösztönzi a finommotorikus készségeket, a szem-kéz koordinációt és a fantáziadús játékot.

Tartalmaz kalapácsot, csavarhúzót, villáskulcsot, vonalzót és festett fűrészt, 8 építőelemet; a személyre szabáshoz újra felhasználható névtábla is tartozik hozzá. Az öv strapabíró nejlonból készült, a játékdarabok tömör fából készültek.
Segít a válogatás és a problémamegoldás tanításában, valamint ösztönzi a finommotoros készségeket és a szem-kéz koordinációt.
Nagyszerű ajándék óvodásoknak, 3-5 éveseknek, a gyakorlatias, képernyőmentes játékhoz.
Mérete: 41 x 25 x 6 cm

Nem

,

Gyártó

Melissa & Doug

Márka