Kijutós logikai játék, egy igazi szabadulólabirintus. A cél természetesen: kijutni.

Soha nem hittétek el a labirintusokról szóló mítoszokat, ugye?
Semmi gond, amikor átlépitek az elátkozott labirintus bejáratát, akkor már mindenki elkezd hinni benne… Hogy miért? Mert az ég elsötétül, a bejárat bezáródik mögöttetek, és egy szobor megmozdul…

Egy igazán izgalmas buszkirándulás során az ódon kastély parkjába érkezik egy kis csapat, ahol a híres elátkozott labirintus áll. Ezt mindenképpen meg akarják nézni közelebbről. Ám amikor átlépnek a bejáraton, az ég elsötétül és a ajtó hangos dübörgéssel bezáródik mögöttük.
Csapdában kerültek, és az előttük álló szobor megmozdul. És itt veszi kezdetét az elképesztő kaland.
A játékosok a buszos csapat bőrébe bújva próbálja megoldani a fejtörők és rejtvények sorozatát, hogy időben ki tudjanak jutni a labirintusból.
Izgalmas, kalandokkal teli, és igazán gondolkodós logikai játék, mely a világszerte közkedvelt szabadulószobák mintájára készült.
A különbség csak annyi, hogy ehhez nem kell sehova kimozdulni, otthoni keretek között játszható és az élmény garantált az igazihoz.

Az Exit társasjátékokban egy rejtélyes ügyet kell felgöngyölítenetek. A fejtörőket közösen megoldva újabb és újabb nyomokhoz, azok által pedig további feladványokhoz jut majd a társaság. A logikai feladványok megoldása által fokozatosan kibontakozik egy történet – de kijutni csak akkor tudtok, ha együttműködtök!

A játék csak egyszer játszható végig, mert bizonyos részeit ki kell vágni, összerakni és írni rájuk.

Nehézségi szint: kezdő
Átlagos játékidő: 45-90 perc

Tartalom: 1 db dekóder-tárcsa, 85 db kártya, 13 db különleges elem, 1 db könyv, játékszabály.
Hányan játszhatják? 1-4 játékos
Korosztály: 10 és 99 év között

Nem

,

Gyártó

Ferdinand Piatnik & Söhne

Márka